Κάβα Δανιήλ

ΚΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ

Για Εμασ

απο το 1979

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Κάβα Δανιήλ

Αρχή και Πορεία

Όλα ξεκίνησαν το 1979 στη Νίκαια Αττικής. Με προσπάθεια και θυσίες η πρώτη γενιά δημιούργησε μια κάβα της οποίας η ταυτότητα από την αρχή μέχρι και σήμερα παραμένει σαφής και αναλλοίωτη!

Επιχείρηση και οικογένεια. Η πρώτη γενιά έδωσε την θέση της στην δεύτερη !

Με πολύ προσωπικό μόχθο των γονιών μας η επιχείρηση εξελίχθηκε και ξεκίνησε να εξυπηρετεί γειτονικές περιοχές.

Το σήμερα και το αύριο της επιχείρησης (η τρίτη γενιά) είναι αυτή που αναλαμβάνει να εξελίξει να βελτιώσει και να δημιουργήσει την κάβα που θα ανταποκρίνεται στην σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα.

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Με σεβασμό στον πελάτη και γνώμονα την άριστη ποιότητα.
Το μότο μας αποτελεί μια σύνοψη αυτού που τόσα χρόνια προσπαθούμε!
Εξυπηρέτηση με σεβασμό στον πελάτη, λαμβάνοντας υπόψιν την άριστη ποιότητα και πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο! Αυτούς που σου φέρνουν την κάβα τους ξέρεις με το μικρό τους.
Κάβα Δανιήλ
Κάβα Δανιήλ Παράδοση

Ο Σκοπός Μας

Από την αρχή δίναμε βάση στις ανάγκες και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό αποτέλεσε και την δύναμή μας για να συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία μέχρι και σήμερα.

Προτεραιότητά μας η συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου και η άμεση εξυπηρέτησή σας.

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σας.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε σήμερα είναι η Νίκαια, το Κερατσίνι, ο Κορυδαλλός, το Πέραμα και ο Πειραιάς. Με δικό μας στόλο και άμεση παράδοση στο χώρο του πελάτη.

Γνώση και Επιμόρφωση

Στην επιχείρηση μας δεν παραμένουμε στάσιμοι και προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τόσο τις παροχές μας όσο φυσικά και τις γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενό μας!

Για αυτό παρακολουθούμε συνεχώς επιμορφώσεις και σεμινάρια Γευσιγνωσίας. Μέλος της επιχείρησής μας είναι πιστοποιημένος από το WSPC με το Hestia Advanced Certificate για τον Ελληνικό Αμπελώνα.
Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας στο κρασί.

ΚΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ

Konta σας απο το 1979
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ